ALL PDF Converter

Software producten waarmee je van een stuk tekst een PDF (portable document format), een digitaal bestand, kunt maken zijn van vele producenten verkrijgbaar. Het gebruik van zo’n pdf-bestand is gemakkelijk want het is eenvoudig als bijlage mee te sturen met een e-mail, te lezen en af te drukken.

Echter, zodra het erop aankomt om Grafische onderwerpen om te zetten in een PDF gaat er al snel iets fout. Zo verdwijnen er soms complete lijnen en vallen er kleuren weg. Dat geldt dus ook als met zo’n “ongeschikt” pdf-pakket getracht wordt een ATS-kozijntekening om te zetten in een pdf.

ALLPDFConverter. ATS-Software heeft het exclusieve verkooprecht voor Nederland verworven van deze software van BCL Technologies USA. Het aantrekkelijke van dit product is dat er ook meerdere PDF bestanden mee kunnen worden samengevoegd tot een enkel PDF bestand. Verder biedt de ALLPDFConverter software de mogelijkheid om bestaande PDF bestanden om te zetten naar MS Word of te voorzien van een password indien het alleen mag worden afgedrukt en niet gewijzigd.

Er is al ALLPDFConverter gebruikerslicentie verkrijgbaar vanaf € 69,- (excl. btw).

Bel ons voor meer informatie of een trial versie: 010-5 190 190 of vraag ALLPDFConverter informatie aan.