Over ATS

In 1994 brachten Hilbrand Stoffers Sr. en Jr. ATS-Kozijn® uit. Het was een op MS-Dos gebaseerd software programma waarmee Aannemers- en Timmerbedrijven kozijnen konden tekenen, berekenen en hun werkzaamheden voorbereiden.

Een gedurfde eerste stap in het realiseren van hun droom.

Zij startten het bedrijf met een heldere visie: het beste kozijnsoftware produkt samen met hun doelgroep bouwen en dit met anderen uit diezelfde doelgroep delen. Kwaliteit staat altijd bovenaan, echte ondernemers en bovenal techneuten die vooruit dachten. Een beperkt aantal aannemers en timmerbedrijven beschikten op dat moment namelijk nog maar over een pc.

Zij verloren ook geen moment de eenvoudige stelregel uit het oog dat hun software, techniek en genieten altijd hand in hand moeten gaan. Daar is de naam ATS, Ambiance Technical Software, de afkorting van. Deze benadering heeft de onderneming gemaakt tot wat hij vandaag is.

Diezelfde waarden zijn nog steeds richtingbepalend voor het bedrijf.

Vandaag de dag is ATS-Software de meest nationale kozijn software ontwikkelaar en het ATS-WinKozijn® merk de onbetwiste leider in het nationale bouw- en (vastgoed) onderhoudsegment. De ondernemersgeest en passie van onze medewerkers en partners waaronder Centric zijn nog altijd de stuwende kracht achter de successen van het bedrijf. Bijna 25 jaar na dato zijn onze software gebruikers de altijd aanwezige bron van steun voor de onderneming.