Basic

Bekijk de korte ATS-WinProfiel® productvideo:

Met ATS-WinProfiel® Basic tekent u eenvoudig en snel houtprofieldoorsneden en details zónder (Auto-) CAD

ATS-WinProfiel® is een zeer gebruiksvriendelijk softwareprogramma voor aannnemers- en timmerbedrijven. Met ATS-WinProfiel® kunt u snel en gemakkelijk kozijn-, raam-, deur- en andere profielen tekenen. Deze profielen kunt u voorzien van diverse sponningen maar ook van profileringen zoals afrondingen, kralen, of holletjes. Zo tekent u in een handomdraai een duiveljager of andere profilering.

Nooit meer dingen dubbel doen

Zijn er details die u in uw werk vaak gebruikt? Sla ze op in de detailbibliotheek, samen met de bijbehorende coderingen. Zo hoeft u nooit meer dan één keer een detailtekening te maken!

Betere communicatie met de werkplaats

Diezelfde coderingen kunt u uiteraard ook toepassen in de kozijntekeningen die u met ATS-WinKozijn® heeft gemaakt. Het vereenvoudigt de communicatie met de werkplaats over de in het kozijn toe te passen profilering.

Minder kans op faalkosten

Naast de enorme tijdbesparing op het handmatig kozijnen tekenen-, begroten- en werkvoorbereiden met ATS-WinKozijn® geven de profieldoorsneden en details uit ATS-WinProfiel® uw werkplaatsmedewerkers tijdens het fabricageproces duidelijke informatie. Hierdoor kunt u mogelijke faalkosten nóg verder verminderen.

De voordelen van ATS-WinProfiel® op een rij:

– géén (Auto-) CAD-systeem of andere tekensoftware meer nodig;
– inclusief database met KVT’95 profielen
– Nederlandstalige software

Met de basisversie tekent u binnen een handomdraai bemate houtprofieldoorsneden. Ook het doorvoeren van wijzigingen gaat razendsnel. De doorsneden bewaart u overzichtelijk in een bibliotheek zodat u ze eenvoudig terug kunt vinden. Verder kunt u doorsneden afdrukken op papier, opslaan in een PDF of als afbeelding overnemen in de detailbibliotheek van ATS-WinKozijn®.