Advanced

 

Bekijk de korte ATS-WinProfiel®productvideo:

Met ATS-WinProfiel® Advanced tekent u eenvoudig en snel houtprofieldoorsneden én stelt deze samen tot details zónder (Auto-) CAD

ATS-WinProfiel® is een zeer gebruiksvriendelijk softwareprogramma voor aannnemers- en timmerbedrijven.

Met ATS-WinProfiel® kunt u snel en gemakkelijk kozijn-, raam-, deur- en andere profielen tekenen.
Deze profielen kunt u voorzien van diverse sponningen maar ook van profileringen zoals afrondingen, kralen, of holletjes. Zo tekent u in een handomdraai een duiveljager of andere profilering.
En… met ATS-WinProfiel® kunt u meerdere profielen samenvoegen tot een volledige detaildoorsnede. Bijvoorbeeld de combinatie kozijnstijl/raamstijl/spouwlatten.

Nooit meer dingen dubbel doen

Zijn er details die u in uw werk vaak gebruikt? Sla ze op in de detailbibliotheek, samen met de bijbehorende coderingen. Zo hoeft u nooit meer dan één keer een detailtekening te maken!

Betere communicatie met de werkplaats

Diezelfde coderingen kunt u uiteraard ook toepassen in de kozijntekeningen die u met ATS-WinKozijn® heeft gemaakt. Het vereenvoudigt de communicatie met de werkplaats over de in het kozijn toe te passen profilering.

Minder kans op faalkosten

Naast de enorme tijdbesparing op het handmatig kozijnen tekenen-, begroten- en werkvoorbereiden met ATS-WinKozijn® geven de profieldoorsneden en details uit ATS-WinProfiel® uw werkplaatsmedewerkers tijdens het fabricageproces duidelijke informatie.
Hierdoor kunt u mogelijke faalkosten nóg verder verminderen.

De voordelen van ATS-WinProfiel® op een rij:

– géén (Auto-) CAD-systeem of andere tekensoftware meer nodig;
– inclusief database met KVT’95 profielen
– Nederlandstalige software

 

ATS-WinProfiel® is beschikbaar voor de volgende Windows®Operating Systems:

Windows
® 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP en 2000, Windows® Server 2016 RDS, Windows® Server 2012 RDS, Windows® Server 2008 / 2008 R2, Windows® Server 2003 / 2003 R2


ATS-WinProfiel® is ook beschikbaar voor Mac® (Apple) Operating Systems voorzien van Parallels® software waarop Windows® is geinstalleerd.