Over ATS

ATS-Software is in 1994 opgericht. De eigenaren komen uit een aannemersfamilie. Vanuit deze bedrijfstak is er behoefte aan software voor het tekenen, calculeren en de werkvoorbereiding van kozijnen. Dit is het startpunt geweest van ATS-Software.

De eerst versies van ATS-WinKozijn® zijn ontwikkeld onder MS-DOS. Later is de software ontwikkeld onder MS-Windows. De software is altijd in nauwe samenwerking met de gebruikers ontwikkeld, voornamelijk met timmerfabrieken en bouwbedrijven.

De volgende uitgangspunten hebben altijd hoog in het vaandel gestaan:

  • eenvoudig zijn in gebruik
  • verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs
  • voorzien van goede service en support
  • goed luisteren naar gebruikers en hun behoeften

De naam ATS staat voor Ambiance Technical Software en staat voor hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software voor makers van houten kozijnen. We hebben circa 200 enthousiaste en tevreden gebruikers, waarvoor we dagelijks beschikbaar zijn met professionele softwareontwikkeling en met gedegen training en service.

Directeur en eigenaar Hilbrand Stoffers is eind 2021 onverwacht overleden. In 2022 is ATS Software onderdeel geworden van Matrix Software. Matrix heeft de ambitie de visie en dienstverlening van Hilbrand zo goed als mogelijk voort te zetten en uit te bouwen, en alle ATS klanten een goed onderdak te bieden voor de ATS software en service.