In de media

Bekijk interviews en publicaties over onze producten in vakbladen zoals Timmerfabrikant, Raam en deur e.a.

Interviews
Product publicaties

Release: ATS-WinKozijn® 2019

ATS-Software ontwikkelt en verkoopt praktische kozijnsoftware voor aannemers en timmerbedrijven. De onderneming bestaat sinds 1994.
Release ATS-WinKozijn® 2019 zorgt er ondermeer voor dat uwkozijntekeningen er nog completer uitzien. Bovendien kunt u met ATS-WinKozijn® 2019 nog sneller uw kozijnen begroten en de werkzaamheden voorbereiden.

Beslag op ramen en deuren
Nieuw in de release is dat het beslag op ramen en deuren duidelijk kan worden aangegeven. In principe wordt het gestippeld getekend, conform de algemene tekenafspraak.
Het laat zien dat het beslag aan de binnenkant van een raam of deur zit. Deze uitbreiding biedt voordeel voor zowel de klant als de werkplaats. De klant krijgt meteen een indruk krijgt van het hang- en sluitwerk, terwijl de werkplaats direct weet waarmee zij de ramen en deuren qua hang- en sluitwerk moet uitvoeren.

Eenvoudig rekwerk ontwerpen
Bij nieuwbouw of renovatie worden kozijnen vaak voorzien van een rekwerk.
In ATS-WinKozijn® 2019 ontwerpt u dit eenvoudig. Beschikt u over ATS-WinKozijn® Advanced, dan kunt u ook de benodigde materialen en arbeid voor fabricage van het rekwerk meenemen in uw kozijnbegroting.

Sneller vul- of wissellatten plaatsen
In ATS-WinKozijn® 2019 regelt u eenvoudig het toepassen van vul- of wissellatten in een kozijnvak.
Dit wordt steeds vaker gebruikt om invalwerk bij wisselverbindingen te voorkomen. Bijvoorbeeld in de deursponning van de bovendorpel bij deurkozijnen, waar men een naar buitendraaiende deur combineert met de binnenbeglazing in het zijlicht ernaast.
Het resultaat ziet u direct in het kozijnontwerp.