Vernieuwd: de Offertemodule

 

Tot nu toe konden de gebruikers van de ATS-WinKozijn® Advanced versie het kozijnvoorstel voor hun klant al automatisch laten samenstellen in een aanbiedingsbrief.

Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de optioneel verkrijgbare Offertemodule.

Klanten willen echter steeds vaker ook over de toegepaste materialen in de aangeboden kozijnen worden geïnformeerd. M.a.w.: “wat krijg ik voor dat bedrag?”

Hoewel de aanbiedingsbrief die met de ATS-WinKozijn® Offerte-module wordt gegenereerd, een Office Word document is, en de gebruiker die gegevens zelf handmatig kan aanvullen, kost hem dit kostbare extra tijd.

Deze gegevens zeer beperkt in de kozijntekening vermelden, zoals de weinige concurrenten van ATS-Software doen, doet afbreuk aan de kozijntekening. Bovendien maakt het de tekening door de extra informatie druk, daarmee onoverzichtelijk hetgeen tot fouten bij de fabricage door werknemers in de werkplaats kan leiden.

ATS-Software heeft daarom na overleg met een groot aantal huidige Offertemodule gebruikers besloten om de functionaliteit van de module uit te breiden.

De artikelendatabase bevat nu het extra veld “Offerte vermelding”. Hierin kan de gebruiker in begrijpelijke “Jip & Janneke” taal voor zijn klant de aanduiding van het artikel opgeven. Bijvoorbeeld: meerpuntsluiting politiekeurmerk, i.p.v. MEERP.SL. 2500 PC92 VP20MM W215! De uitbreiding voorziet per kozijnmerk in een afbeelding van het merk op een extra pagina waarin tevens de kozijnaanduiding, afmeting, houtsoort en verder per kozijnvak de toegepaste materialen worden vermeld.

Daarmee heeft uw klant direct een duidelijke en overzichtelijke toelichting op de geoffreerde artikelen en voorkomt u discussies achteraf.